PASIF GLOBAL PALING GEGAR!!

Selamat Datang Kepada semua peminat2 biz pasif tegar sekalian!!! memperkenalkan BarrickCorp !!! sebuah program pelaburan yang terbaru dan semakin popular di Malaysia!!!

Ayuh bersama-sama kita menjayakan peluang terbaik ini utk menjadi antara yang terawal menyertainya di Malaysia dan seterusnya meluaskannya ke luar negara spt Indonesia, Brunei, Singapore dll!!!



plan pasif!! memang mengancam!!!

pakej bronze
<<< modal usd100 >>> terima roi 3% @ usd3 x 50 hari (isnin-jumaat)
# pulang modal hari ke 34..baki 16 hari adalah untung = 50usd
pakej silver
<<< modal usd200 >>>
terima roi 5% @ usd10 x 50 hari
# pulang modal hari ke 20..baki 30 hari adalah untung = usd300
pakej gold
<<< modal usd300 >>> terima roi 7% @ usd21 x 50 hari
# pulang modal hari ke 15..baki 35 hari adalah untung = usd750


pakej platinum
<<< modal usd500 >>> terima roi 9% @ usd45 x 50 hari
# pulang modal hari ke 12..baki 38 hari adalah untung = usd1750


pakej titanium
<<< modal usd1000 >>> terima roi 12% @ usd120 x 50 hari
# pulang modal hari ke 9..baki 41 hari adalah untung = usd5000







plan aktif bg yg suka menaja

REFERRAL COMMISSION 10% BERGANTUNG KEPADA PELAN REFERRAL.
- Boleh sponsor seramai mungkin..NO LIMIT


PAIRING BONUS - DIPECAHKAN KEPADA 3



R.O.I OVERRIDING BONUS SEHINGGA 5TH LEVEL

Berpotensi menjana max income sehari sehingga $106.20..giler wooo..


PAIRING INCOME OVERRIDING



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#BONUS KHAS UNTUK TRADER
PELUANG MENJADI TRADER:
1. Setiap new register member memerlukan activation code dari trader.
2. Menghubungkan antara TRADER dan Member dlm jaringan yg besar.
3. Secara tidak langsung anda mempunyai limpahan downline yg banyak.
4. TRADER akan menerima incentive bergantung kepada nilai pengaktifan pin




SYARAT MENJADI TRADER:
1. Join package TITANIUM -$1000
2. Beli advance wallet bernilai $2000


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEGERA TEMPAH SEAT ANDA..RUGI KALAU ORG LAIN DH PARKING


--------DAFTAR ACCOUNT ANDA SEKARANG!!--------
open account by LIberty Reserve



UNTUK SEBARANG PERTANYAAN BOLEH CONTACT SAYA
FADZIL ISSIA
TEL NO : 010 341 3458
YM : fadzilissia


TVI Express International



Kenapa saya memilih untuk bersama TVi dan BERI TUMPUAN 100% ?





1. COMPANY KUKUH..menawarkan kerjaya yg lumayan
2. Plan memang hebat , bonus paling lumayan
3.Product berbaloi lain dari kebiasaan.
4.Website dan tools lengkap senang buat promosi dan testimoni cukup hebat x susah nak cerita atau memujuk buat marketing..semua pakai video jer
5.CUMA SEKALI MODAL X PERLU MAINTAIN X PERLU REPURCHASE TETAPI PENDAPATAN BERTERUSAN BERKALI2
6.MUDAH DAN SENANG CUMA PERLU PERKENALKAN 2 ORG AHLI BARU SAHAJA...HANYA 2 PENAJAAN SAHAJA.

BAGAIMANA NAK JOIN?


1. MODAL permulaan dan itu sahaja yg perlu iaitu dimalaysia rm960 / usd250 di lain2 negara .
2. kemukakan nama penuh, ni ic , no fone, alamat, dan email. saya akan uruskan pendaftaran:
bayaran rm960 untuk beli activation PIN dari admin di malaysia atau dari team leader .

APA YANG KITA DAPAT DENGAN RM 960?







1.Penginapan 4hari 3malam di mana2 hotel 4 atau 5 bintang @ 8hari/7malam Resort di 160 negara yg tersenarai ( 55,000 hotel dan resort ) Hotel di tempah secara online melalui web starikat dan akan terus mendapat confirmation .

2. Kita akan mendapat website peribadi atas nama sendiri untuk tujuan promosi dan menguruskan homebase business kita contoh web saya ialah http://www.tviexpress.com/login4u

3. Melalui website juga kita akan dapat mempromosi business kita secara online dan membuat penajaan secara online dan global...kita boleh kembangkan perniagaan ke seluruh dunia..dimana bila ada pendaftaran melalui website kita maka secara otomatik org tu adalah network kita dan hasil kita dapat dalam bentuk bonus unilevel iaitu 12.5usd hingga 20usd setiap kemasukan bergantung pada pangkat kita.

4.Layak untuk menerima bonus travel board usd500 ( one time only ) dan bonus express board usd10,000 berulang kali dan reentry akaun diberi percuma setiap kali kita complete express board .

SYARAT WAJIB UNTUK BONUS.:

1. MESTI PERKENALKAN 2 AHLI BARU ..hanya 2 orang sahaja..
2. Mesti memastikan 2 org bawah kita itu juga mempunyai 2 org juga untuk layak bonus usd10,000

sila lihat ilustrasi penuh bagaimana system menyusun board untuk layak bonus http://www.meetplanb.com/eng/skyrich




video












video







BAGAIMANA RAMAI YG DAPAT BONUS 500USD DAN 10,000 USD DENGAN CEPAT?,,BAGAIMANA?... INI KEISTIMEWAAN TViEXPRESS..:








Apa yang menjanjikan kejayaan dalam network marketing ialah...system + plan + compeny strenght + teamwork = semua tu ada di tvi. Bagaimana sistem ni cepat bergerak ialah kerana sistem yang mensyaratkan dimana untuk mendapat bonus 10,000usd setiap ahli mestimemastikan 2 org dibawah nyer ada 2 d.line juga. dengan ini upline akan sentiasa membantu org bawah untuk dapat 2 kaki kerana tanpa 2 kaki untuk org bawahan bonus x akan lepas...fantastic...semua org akan merasa bonus di TVi...

contoh: saya dah cukup 2 ahli bawah saya dan tugas saya sekarang cuma promosi untuk org bawah saya...kita x perlu tamak kerana tidak ada bonus penajaan untuk kita memulun semua prospek yg ada..kita boleh agih pada d.line dengan senanghati kerana d.line yg cukup syarat akan memastikan kita dapat bonus...HEBAT PLAN NI...
lebih 10 tahun saya buat network saya akui ini yang terbaik saya temui.,..



video